Contractul cu clientul

Politica de anulare a rezervarii si contramandare a platii este urmatoarea:

 1. daca anularea rezervarii se face cu mai mult de 30 de zile inainte de inceperea taberei, clientul recupereza 100% suma achitata pentru tabara sau poate sa opteze pentru o alta tabara similara in acelasi sezon.
 2. daca anularea rezervarii se face cu 30 pana la 15 zile inainte de inceperea taberei, clientul recupereaza 75% din suma achitata sau poate sa opteze pentru o alta tabara similara in acelasi sezon.
 3. daca anularea rezervarii se face cu 15 zile pana la 1 zi inainte de inceperea taberei clientul recupereaza 50% din suma achitata pentru tabara si beneficiaza de o reducere de 15% la o alta tabara similara in acelasi an.
 4. in caz de neprezentare in tabara, clientul nu recupereaza suma achitata, dar are posibilitatea de a beneficia de o reducere de 15% la o alta tabara similara in acelasi an.

 Contractul cu clientul

Reguli generale de participare in sejururile organizate de Adventure CAMPS

Va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati indicatiile urmatoare:

Echipamentul

 • Echipament pentru tabaraCopilul trebuie sa aiba la el echipamentul inscris in fisa de echipament.
 • Nu incarcati prea mult bagajul copilului.
 • Fisa este conceputa dupa ani de experienta si corespunde intru totul caracteristicilor taberelor noastre.

Telefoanele mobile

 • Telefoanele mobileFiecare sejur ADVENTURE CAMPS are un telefon de serviciu la care puteti contacta tabara pe baza unui orar prestabilit.
 • Copiii nu au nevoie de telefoane mobile. Daca totusi ei le poseda, acestea sunt admise in tabara cu conditia predarii acestora la inceputul sejurului directorului de tabara (reducand considerabil riscul de pierdere) si folosirea lor doar in perioada destinata comunicarii.
 • In timpul activitatilor utilizarea telefoanelor scade atentia copiilor, ducand la disfunctionalitati in activitate si pot cauza accidente prin distragerea atentiei.

Medicamentele

 • MedicamenteFiecare tabara are o trusa de prim ajutor care acopera situatiile ce pot aparea si pot fi gestionate de echipa de animatori. Daca sunt situatii mai grave se apeleaza la un medic.
 • In situatia cand copilul dvs este sub tratament pe perioada taberei, medicamentele se predau directorului de tabara, iar tratamentul va fi administrat conform prescriptiei medicului.
 • De asemenea daca copilul raspunde mai bine unor anumite medicamente pe care le trimiteti cu el in tabara, aceste medicamente vor fi predate directorului de tabara la sosirea copilului in tabara. Ele vor fi administrate dupa caz sau returnate la finalul taberei evitand astfel consumul necontrolat.

Inscrierea

Inscrierea in tabaraFormalitatile de inscriere cuprind urmatorii pasi:

 1. Trimiterea formularului de inscriere prin fax: 0264 593254 sau prin email pe adresa: office@adventurecamps.ro
 2. Confirmarea inscrierii (va va fi comunicata pe fax/email/telefonic) si implica acceptul achitarii taxei de participare
 • Achitarea taxei de participare se face in RON, in contul Adventure CAMPS deschis la Banca Transilvania Cluj Napoca, IBAN RO87BTRL01301202984102XX
 • Va rugam sa specificati numele copilului pe ordinul de plata.

Taxa de participare

 • Taxa de participareAchitarea taxei de participare se face cel mai tarziu cu 14 zile inaintea inceperii sejurului.
 • In cazul in care nu achitati taxa in termenul stabilit, copilul dvs pierde rezervarea confirmata.

Sosirea in tabara

Copilul dvs trebuie sa aiba la el urmatoarele documente:

 1. Sosirea in tabaraformularul de inscriere in original, semnat de cel putin unul dintre parinti (sau tutorele legal al copilului)
 2. adeverinta medicala ca este apt pentru efort fizic (de la medicul de familie)
 3. avizul epidemiologic (de la medicul de familie)
 4. dovada efectuarii platii

Excluderea din tabara

 • Excluderea din tabaraDupa inceperea taberei, daca copilul dvs nu respecta regulile de conduita, consuma alcool sau droguri, absenteaza sau refuza sa participe la activitati fara un motiv intemeiat, fura, are accese de violenta sau rasism, directorul de tabara sau organizatorii sunt indreptatiti sa solicite ca in cel mai scurt timp sa retrageti copilul din tabara.
 • Va asiguram ca echipa Adventure CAMPS va face tot posibilul ca toti copiii sa beneficieze de un regim uniform si echidistant si isi exprima regretul daca se produc evenimete pentru care un copil paraseste tabara.

Daune

 • DauneIn cazul in care copilul dvs. constient, din neatentie sau din rea vointa produce daune in interiorul locatiei taberei, echipamentelor din tabara sau tertelor persoane, parintii sau tutorele legal va fi obligat sa suporte cheltuielile aferente.

Fotografii

 • FotografiiIn toate taberele organizate de Adventure CAMPS, vor fi facute fotografii cu copiii din tabara, care vor fi folosite, fara scop comercial, in CD-ul jurnal al taberei (pe care il vor primi copiii dupa incheierea taberei) si pentru promovarea imaginii firmei. CD-ul jurnal al taberei este trimis prin posta, dupa incheierea taberei, la adresa postala mentionata in formularul de inscriere.

Transport

 • TransportTransportul copiilor pana la locatia taberei este in responsabilitatea parintilor sau a tutorelui legal.
 • Daca exista oportunitati de transport (ex: insotirea copiilor cu trenul, regruparea copiilor din aceeasi localitate, etc.) Adventure CAMPS ofera serviciul de transport la locatiile taberelor.
 • Acest serviciu nu este inclus in costul taberei si pentru a-l accesa va rugam sa specificati acest lucru in formularul de inscriere.

* Va rugam sa anuntati cu minim 3 zile inainte de inceperea taberei ora la care soseste in tabara copilul dvs.

* Aceste reguli trebuiesc respectate pentru buna desfasurare a taberelor, dar suntem deschisi la a accepta idei si sugestii pentru imbunatatirea lor, va multumim daca ni le faceti cunoscute.

Echipa Adventure CAMPS