Misiunea noastra

Misiunea noastraAdventure CAMPS a fost realizat pentru:

  • facilitarea cunoasterii mediului inconjurator de catre copii in conditii de siguranta prin activitati dinamice in natura
  • a-i invata pe copii sa se descopere pe sine si pe ceilalti
  • a-i invata respectul pentru om si natura

Toate acestea intr-un mod placut, etic si profitabil!

Filosofia noastra

Folosofia noastraNe place ce facem. Ne descurcam foarte bine, ne intelegem cu oamenii cu care si pentru care lucram. Cream o ambianta de lucru favorabila dezvoltarii si invatarii.

Cream o atmosfera placuta pentru noi si pentru partenerii nostri, facand ceea ce ne place sa facem; petrecand mult timp in aer liber; impartasind cunostintele noastre; invatand lucruri noi; ajuntand copii sa se dezvolte; oferindu-le informatii despre mediu si nevoile de conservare si protectie a mediului.

Ne tratam clientii, angajatii, vanzatorii, agentii, cu cinste, respect si onestitate. Le oferim clientilor nostri un pret corect pentru un produs bun. Investim o mare parte din profitul nostru pentru dezvoltare, pentru creare de conditii din ce in ce mai performante. Impartim succesul nostru cu copiii, clientii, angajatii si partenerii nostri, cu organizatiile de mediu si cu altii care ne ajuta sa protejam ariile naturale in cadrul carora ne desfasuram activitatea.

Obiectivele noastre

Obiectivele noastreTaberele noastre sunt in asa fel gandite incat sa-i indrume pe copii spre descoperirea naturii in timp ce acestia invata si se distreaza in siguranta.

Desfasurarea taberelor intr-un mediu adecvat asigura experiente care pot duce la dezvoltarea cunostintelor si increderii in sine, patrunzand in intelegerea importantei celor doua obiective: munca in echipa si dezvoltarea individuala, in timp ce constientizeaza importanta frumusetilor naturale si nevoia acestora de protectie si conservare.

Pregatirea echipei

Pregatirea echipeiDirectorii si animatorii din taberele noastre sunt pregatiti pe baza sistemului francez de animatie pentru centre de vacanta, stabilit de Ministerul Tineretului si Sportului din Franta.

Acestia urmeaza un curs din 3 module care consta in pregatire teoretica si practica, atat in Romania cat si in Franta.

Monitorii care lucreaza cu noi pentru activitatile cu risc: speologie, escalada, mountainbike sunt pregatiti de catre Federatia Romana de Speologie.

Tot personalul nostru este instruit pentru situatii de urgente medicale printr-un program derulat impreuna cu SMURD Tg. Mures.

Partenerul nostru din Franta – Federatia Nationala¬†Leo Lagrange –¬†este cea mai mare organizatie care se ocupa cu formarea personalului pentru centre de vacanta. In vara anului 2005 a participat alaturi de noi la organizarea a 2 dintre taberele Adventure CAMPS.

Clientii nostri

ClientiinostriAm organizat tabere pentru copii din Romania, precum si din Franta, Germania, Canada, Elvetia, Austria si Africa de Sud.

Toti cei care au ajuns in taberele noastre au revenit cu drag. Cei care au ajuns la varsta potrivita sunt pe cale sa urmeze cursuri specifice: de animatori sau monitori.

Dar toti si-au facut prieteni chiar daca unii sunt doar la inceput. Ceea ce au toti in comun sunt momentele excelente petrecute in taberele Adventure CAMPS.

Te asteptam sa participi la taberele noastre!

Trecutul nostru

Trecutul nostruDe 11 ani Adventure CAMPS organizeaza cu succes tabere in Romania.

Am inceput prin a organiza tabere in muntii Apuseni pentru copiii nostri si ai prietenilor nostri.

Activitatile oferite au la baza activitatile dinamice in natura (drumetie, escalada, speologie, mountainbike, acrobranche, tir cu arcul, orientarea turistica, etc.) completate cu o multime de activitati de animatie, jocuri si concursuri.

Echipamentul folosit pentru activitatile din tabara este profesional si certificat CE.

Taberele mai mari beneficiaza de prezenta unui medic, pe tot parcursul taberei. Pentru fiecare din taberele noastre avem un medic in apropiere care poate fi sunat oricand.

Suntem mandri de faptul ca in taberele organizate de noi nu au fost incidente serioase in care sa fie implicati participantii la tabere.