Calin Tiberiu Voda

Calin Tiberiu VodaCofondator al firmei, Calin este cel care a initiat dezvoltarea acestui sistem de tabere in Romania, inca din 2000.

Pasiunea lui pentru munte si aventura si respectul pe care il are pentru natura l-au condus de la profesia initiala de inginer mecanic la actuala pozitie de secretar general al Federatiei Romane de Speologie si presedinte al Centrului de Initiativa pentru Mediu, structuri prin care coordoneaza mai multe proiecte de educatie pentru mediu si biodiversitate. Are 2 copii adolescenti care ii impartasesc pasiunea pentru munte si activitati in aer liber.

Este certificat ca monitor pentru speologie, director de centre de vacanta, formator de animatori pentru centre de vacanta, membru al corpului roman de Salvaspeo si scufundator.

Lucia Marcela Campian

Lucia Marcela CampianMarcela este unul dintre cei 3 asociati in cadrul firmei si managerul acesteia din septembrie 2007. Combinand pasiunea ei pentru copii si cea pentru natura, ea coordoneaza intreaga activitate a firmei avand ca principal obiectiv oferirea de programe de inalta calitate tuturor participantilor.

Marcela este licentiata in studii europene, a absolvit un masterat in relatii publice si comunicare si lucreaza pentru construirea unui sistem de tabere private inca din anul 2002. Are o fetita de 4 ani care a fost deja in mai multe tabere, schiaza si adora tiroliana 🙂

Este certificata ca formator de animatori pentru centre de vacanta, schiaza foarte bine si participa cu placere la activitati de speologie si escalada.

Alexandra Mazilu

Alexandra MaziluAlexandra a terminat Facultatea de Automatica si Calculatoare in cadrul Universitatii Politehnice din Timisoara. A participat la programe de traininguri sustinute de AIMS, Consilium, Codecs, in aprilie-iunie 2005 si de Continuum, in decembrie 2004. Incadreaza activitati de parcursuri pe corzi siescalada. Vorbeste bine limba engleza. Ii place sa faca inot si drumetii.

Certificata ca animator pentru centre de vacanta, participa in tabere Adventure CAMPS din 2008.

Alexandra Zaharia

alexandra-zahariaAlexandra este in prezent la Colegiul National Iancu de Hunedoara din Hunedoara. In 2007 a absolvit Scoala Nationala de Tehnica Speologiei Alpine 1 (TSA 1). Este membra a Federatiei Romane de Speologie, a Clubului Sporturilor Montane din Hunedoara si de asemenea, a clubului de speologie Rhinolophus din Lupeni. Vorbeste limbile engleza si franceza. Ii place sa faca speologie, escalada, planorism, calatorii, drumetii montane, ii plac muzica, lectura si jocurile logice.

Certificata ca si animator pentru centre de vacanta, participa in tabere Adventure CAMPS din 2008.

Alina Tugulea

Alina TuguleaAlina este absolventa a Facultatii de Administratie si Afaceri, specializarea Administratia Afacerilor din cadrul Univestitatii Bucuresti. A fost organizator la o scoala de vara pentru tineret si vicepresedinte al organizatiei pe plan local.

In prezent este redactor-sef al revistei «EcHo» care in anul 2006 a obtinut locul 3 in concursul pentru reviste ecologice la nivel national si membru al proiectului „Incotro?!” care are ca subiect dezvoltarea personala. Vorbeste bine limba engleza. Ii place cititul, muntele si tot ceea ce inseamna imprevizibilul.

Certificata ca si animator pentru centre de vacanta, participa in tabere Adventure CAMPS din 2008.

Angela Leoaca

Angela LeoacaAngela a absolvit Liceul Economic in 1989, la Brasov. In prezent lucreaza in domeniul turismului. Vorbeste limba engleza. Ii place sa calatoreasca, sa prepare prajituri si nu numai. De asemenea, ii place sa–si petreaca timpul alaturi de familie.

Certificata ca si animator pentru centre de vacanta, participa in tabere Adventure CAMPS din 2009.

Angela Szabo

Angela SzaboAngi a terminat Facultatea de Arte, Sectia Tapiterie in cadrul Universitatii de Arta din Timisoara. A lucrat ca si profesoara de pictura in cateva gradinite din Cluj-Napoca si are experienta in munca cu copiii prescolari. In prezent este pictorita. Ii place speologia, tot ce tine de arta si creatie, de asemenea, iesirile la munte.

Certificata ca animator pentru centre de vacanta, participa in tabere Adventure CAMPS din 2004.

Anna Berza

Anna  BerzaAnna, fost copil in taberele Adventure CAMPS, este in prezent eleva la Colegiul German Goethe din Bucuresti – liceu cu sectie speciala de limba germana. Este membra activa a Asociatiei de speologice Focul Viu din Bucuresti si a Federatiei Romane de Speologie. Pe langa limba romana, are ca limba materna si germana. Ii place speologia, sa impleteasca bratari si muntele.

Certificata ca si animator pentru centre de vacanta, participa intabere Adventure CAMPS din 2009.

Catalina Roxana Nedelcu

Catalina Roxana NedelcuCatalina este in prezent la Colegiul National Iancu de Hunedoara din Hunedoara. In 2007 a absolvit Scoala Nationala de Tehnica Speologiei Alpine 1 (TSA 1). Este membra a Federatiei Romane de Speologie, a Clubului Sporturilor Montane din Hunedoara si de asemenea, a clubului de speologie Rhinolophus din Lupeni. Vorbeste limbile engleza si germana. Ii plac speologia, muzica, lectura, sportul si calatoriile.

Certificata ca si animator pentru centre de vacanta, participa in tabere Adventure CAMPS din 2008.

Ilinca Demetra Berlescu

Ilinca Demetra BerlescuIlinca este in prezent studenta la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Facultatea de Economie si Administratia Afacerilor din Iasi. Vorbeste limba engleza. Ii place speologia, sa schieze si sa inoate.

Certificata ca si animator pentru centre de vacanta, participa in tabere Adventure CAMPS din 2009.