Calin Tiberiu Voda

Calin Tiberiu VodaCofondator al firmei, Calin este cel care a initiat dezvoltarea acestui sistem de tabere in Romania, inca din 2000.

Pasiunea lui pentru munte si aventura si respectul pe care il are pentru natura l-au condus de la profesia initiala de inginer mecanic la actuala pozitie de secretar general al Federatiei Romane de Speologie si presedinte al Centrului de Initiativa pentru Mediu, structuri prin care coordoneaza mai multe proiecte de educatie pentru mediu si biodiversitate. Are 2 copii adolescenti care ii impartasesc pasiunea pentru munte si activitati in aer liber.

Este certificat ca monitor pentru speologie, director de centre de vacanta, formator de animatori pentru centre de vacanta, membru al corpului roman de Salvaspeo si scufundator.

Lucia Marcela Campian

Lucia Marcela CampianMarcela este unul dintre cei 3 asociati in cadrul firmei si managerul acesteia din septembrie 2007. Combinand pasiunea ei pentru copii si cea pentru natura, ea coordoneaza intreaga activitate a firmei avand ca principal obiectiv oferirea de programe de inalta calitate tuturor participantilor.

Marcela este licentiata in studii europene, a absolvit un masterat in relatii publice si comunicare si lucreaza pentru construirea unui sistem de tabere private inca din anul 2002. Are o fetita de 4 ani care a fost deja in mai multe tabere, schiaza si adora tiroliana 🙂

Este certificata ca formator de animatori pentru centre de vacanta, schiaza foarte bine si participa cu placere la activitati de speologie si escalada.

Dezideriu Szabo

Dezideriu SzaboTupi este certificat ca director de centre de vacanta si ca formator de animatori pentru centre de vacanta, este brevetat ca ghid national de turism si certificat TSA1 de catre Federatia Romana de Speologie.

Incadreaza activitati de tiroliana, parcursuri pe corzi si speologie atat pentru copii si tineri, cat si pentru adulti.

Terezia Preda

Terezia PredaZica este certificata ca director de centre de vacanta si ca formator de animatori pentru centre de vacanta. Schiaza, inoata si participa la activitati de speologie, canioning si escalada.

Este fosta campioana nationala de tir cu arcul si inafara de coordonarea taberelor in care este director, raspunde de organizarea activitatilor de tir cu arcul in toate sejururile noastre.

Ioana Gazdac

Ioana GazdacIoana, absolventa a Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, sectia Asistenta Sociala, este cea mai tanara membra a echipei noastre.

Este certificata ca director de centre de vacanta si este experta in programele pentru copii mici.