Jocuri

In taberele Adventure CAMPS copiii si adolescentii au parte de cele mai tari jocuri, neavand timp sa se plictiseasca. Relaxati, intr-un mediu special pregatit, copiii pot gasi o multime de jocuri, structurate pe categorii de varsta, in functie de tema si locul in care se pot juca: in aer liber sau in interior.

Alaturi de animatori plini de imaginatie si initiative copiii se pot juca jocuri de cunoastere, jocuri in padure, la foc de tabara si la cort, la serate, cu ocazii speciale; participand la olimpiade si concursuri, la jocuri mici sau la jocuri mari; la jocuri cu muzica sau folosindu-se de diferite obiecte si corzi. Se pot juca jocuri de actiune, de aventura, care le dezvolta spiritul de echipa, de initiativa sau capacitatea de munca in echipa; dar si jocuri logice care ii fac sa isi dezvolte personalitatea si imaginatia.

Toate aceste jocuri impreuna cu celelalte activitati din tabara fac ca sejururile sa fie de neuitat, copiii, jucandu-se chiar si dupa ce au plecat din tabara, cu prietenii lor de acasa 🙂